Jacqueline Maerten | Customer Succes Manager

“Een leuk en betrokken team met behulpzame collega’s”

De cultuur binnen AdverOnline ervaar ik als informeel en gezellig. Een aantal malen per jaar worden er door AdverOnline leuke uitjes/activiteiten georganiseerd, zowel digitaal als in werkelijkheid. Denk aan online Bingo, poules voor (voetbal) wedstrijden, maar ook etentjes, gezamenlijke lunches of lekker uit eten. Laatst zijn we zelfs een weekend naar Texel geweest. Tijdens Corona is er door de werkgever goed meegedacht en zijn er zelfs budgetten vrijgemaakt om de thuiswerkplek in te kunnen richten. Ook hebben we een aantal keer een motivatiepakket met lekkere en leuke items mogen ontvangen.

Het team projectmanagement waar ik onderdeel van ben, is een leuk en betrokken team met behulpzame collega’s. Ze staan altijd voor elkaar klaar en zijn open en eerlijk. Opbouwende kritiek en een compliment geven naar elkaar is dan ook de normaalste zaak van de wereld!

Als werknemer van AdverOnline kun je gebruik maken van de AdverAcademy en mag je (gratis) gebruik maken van het aanbod opleidingen. Je kunt je dus lekker door blijven ontwikkelen.