Over ons


Adver-Online B.V. is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. In 2002 gestart als HR mediabureau met een focus op de optimale inzet van online recruitment oplossingen voor (inter)nationale klanten. Sindsdien zijn niet alleen de diensten van Adver-Online uitgebreid naar een complete digitale oplossing voor recruitment campagnes, maar zijn ook diverse software oplossingen ontwikkeld. Van een recruitmentsysteem (ATS) tot aan software voor planning, urenregistratie en verloning. 

 


En dat is allemaal niet voor niets! In 2017 hebben wij voor de 2e keer een Werf& Award gewonnen met onze Praxis klantcase (in 2016 met Hunkemöller) en zijn wij door de lezers van Management Team uitgeroepen tot één van de beste HR-software systemen van Nederland.

Adver-Online B.V. bestaat uit 4 business units met een dedicated team die onderling veel met elkaar samenwerken. En we zijn nog steeds groeiende!

Adver-Online is een onafhankelijk full-service HR mediabureau die helpt bij een digitale totaaloplossing voor een snelle en effectieve vacaturevervulling. Door de inzet van strategische en innovatieve jobmarketing, doelgroep marketing en employer branding campagnes worden actief en latent werkzoekenden gevonden, bereikt en aangezet tot solliciteren. Het Adver-Online team bestaat uit Key Accountmanagers Binnendienst & Buitendienst, Campaign Managers, Backoffice, Marketing en Development. Bekijk de website


HROffice Recruitment is een internationale software oplossing om het recruitmentproces eenvoudiger, overzichtelijker, kwalitatief beter en kandidaatvriendelijker te maken. Het ATS geeft overzicht van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin zij verkeren. HROffice Recruitment gaat zelfs een stapje verder door koppelingen met vele innovatieve recruitment tools. Van video-solliciteren en e-assessments tot aan online recruitment campagnes en personeelsinformatiesystemen. Het HROffice team bestaat uit een Business Unit Manager, Key Accountmanagers Buitendienst, Customer Support, Marketing en Development. Bekijk de website.


Het inplannen van personeel kan een tijdrovend en inefficiënt proces zijn. Elke medewerker heeft immers persoonlijke voorkeuren en ook het plannen in Excel biedt geringe functionaliteiten. HROffice Workforce Management is het antwoord op de vraag hoe bedrijven zowel vast als flexibel personeel (geautomatiseerd) kunnen plannen en managen in één centraal en sluitend systeem. Daarnaast voorziet het in tijdregistratie en verloning, zodat organisaties grip krijgen op hun personeelsplanning. Het Workforce Management team bestaat uit Development, Sales, Consultancy en Marketing. Bekijk de website.


In de HR Appstore komen HR software en diensten van diverse aanbieders samen op één enkel dashboard, om HR professionals overzicht en gebruiksgemak te bieden over al hun applicaties en nieuwe tools te ontdekken. Zo heeft men altijd grip op de data en resultaten en is men met één account en wachtwoord ingelogd bij alle software. Van software voor video recruitment en assessments tot juridisch advies en opleidingen; de HR Appstore ondersteunt HR professionals op elk moment in het HR proces. Het aanbod aan HR technologie neemt komende jaren in een snelvaart toe en de HR Appstore heeft hét platform gecreëerd waar HR professionals terecht kunnen voor al hun HR behoeften. Het HR Appstore team bestaat uit Development, Sales, Partner management en Marketing. Bekijk de website.


 Hoe werken wij bij Adver-Online?

Daar hebben wij 3 kernwaarden voor geformuleerd. Die houden ons scherp en alert. De kernwaarden vormen de pijlers van de organisatie en beschrijven de bedrijfscultuur. Zo gaan we met elkaar om: intern & extern.

kernwaarden Adver-Online

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Over Adver-Online

Adver-Online B.V. is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met locaties in Heemstede, Utrecht en België. In 2002 gestart als onafhankelijk full-service HR mediabureau. Sindsdien verder uitgebreid met innovatieve en gebruiksvriendelijke software op het gebied van Recruitment, Workforce Management en HR.

Meer over Adver-Online
Contactgegevens

Herenweg 55
2105 MC Heemstede
campagne@adver-online.nl
023 - 55 30 350