Over Ons

Adver-Online Group is een toonaangevende business partner voor alle recruitment- en HR vraagstukken. Adver-Online Group werkt vanuit drie labels: AdverOnline, AdverStrategy en HROffice. We zijn toonaangevend in de wereld van het werk. Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. We delen onze kennis en expertise. Wij weten welke veranderingen er plaatsvinden in ‘de wereld van werk’ en bieden passende oplossingen voor een efficiënt recruitment- en HR proces. We verbeteren en passen onze innovatieve (technologische)oplossingen en diensten hierop aan. Of het nu gaat om het vinden of binden van nieuw talent met behulp van uitgekiende recruitment campagnes, recruitment software, onboarding oplossingen of strategische personeelsplanning. Daarnaast ontwikkelen we ook diverse software oplossingen. Van een recruitmentsysteem (ATS) tot aan software voor planning, urenregistratie en verloning. Adver-Online Group biedt de (technologische) oplossing voor een efficiënt recruitment- en HR proces. Gebaseerd op onze 20 jaar aan kennis en ervaring van de arbeidsmarkt.

Onze belofte

Het beste uit jezelf halen, daar gaan we voor. Daarom helpen we je om het beste uit jezelf te halen, dan geef jij namelijk ook het beste uit jezelf terug. Dus als jij groeit, groeien wij ook.

Omdat persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel vormt van onze bedrijfscultuur kun je onbeperkt leren via onze AdverAcademy. Je kunt gebruik maken van meer dan 300 online trainingen, webinars en podcast; van projectmanagement tot online marketing tot mindfullness. Ook vieren wij graag onze successen samen en dat zie je ook terug in onze creatieve, originele en actieve bedrijfsuitjes. Wel eens met je collega’s gaan skydiven of een samen in Frankrijk werken en wijn proeven? Bij Adver-Online Group vieren wij onze successen op deze manier, leuk als jij ook meegaat!   

Onze merken

Onze locaties

 

Haarlem

Florapark 11

2012 HK Haarlem

T +31 (0)23 55 30 350

Utrecht

Louis Armstronglaan 350

3543 EB Utrecht

T +31 (0)23 55 30 350