Onze mensen


Bij onze organsatie werkt een (nationaal & internationaal) team van mannen en vrouwen, waarvan een aantal al 10 jaar of langer in dienst zijn. Dat zegt iets over de betrokkenheid van onze medewerkers bij het bedrijf en andersom. Om je gelukkig te voelen binnen Adver-Online, moet jij je thuis voelen in onze cultuur en de inhoud van de functie. Onze mensen delen graag hun ervaringen.

Jeen Westra - CCO

Techniek wordt vaak gezien als bedreiging, terwijl het een organisatie juist verder kan helpen! Daar ligt binnen HR een grote uitdaging voor ons. Ik doe dat door nieuwe business modellen te omarmen, vertrouwen te creƫren en informatie te durven delen. Er onstaan steeds weer kansen, wat mij scherp houdt. Ik vind het fantastisch om hier deel van uit te maken en mee te kunnen groeien.


  

Ted Derr - Teamleader Campagne 

Iedere dag is anders. De ene dag ben ik met een Key Accountmanager mee naar een klant, de andere dag stel ik een campagne samen en heb ik contact met een mediabureau of jobboard. De diversiteit van verschillende werkzaamheden, dat is het mooie van mijn vak. Daarnaast werk ik samen met collega's met allen een eigen persoonlijkheid, maar hard werken en plezier maken gaan altijd hand in hand. Daar doe ik het voor!


  

Thiery Ketz - Director Business Development

Samen trots zijn op wat wij ontwikkelen en dat succesvol in de markt zetten, dat is mijn belangrijkste drijfveer. Wij klaren de klus met elkaar! Door open en eerlijk te reflecteren, ook met de klant, krijgen wij mooie dingen gedaan en leren we van elkaar. Uiteindelijk draait het erom dat de klant geholpen wordt. Ik ken geen ‘nee’, voor alles is een oplossing. 


  

William Water - Leaddeveloper & Scrummaster

Samen met de klant bouwen wij slimme oplossingen. Dit doen wij volgens de Scrum methode. Een doelgerichte werkwijze waardoor wij nauw samenwerken, snel & innovatief kunnen zijn en zowel onszelf als de software continu kunnen verbeteren. Elke dag willen groeien, als developer en als team, dat vind ik belangrijk. Trots zijn op wat wij maken en hoe wij dat doen, dan ga ik met een goed gevoel naar huis. 


Robert van Roode - Business Consultant

In mijn zeer veelzijdige functie geef ik onder andere consultancy aan bedrijven op het gebied van HR en vooral recruitment. Met alle mooie diensten en technische online tools die onze organisatie te bieden heeft, kan ik altijd iets betekenen voor de organisaties waar ik aan tafel zit. Verder is een goede balans tussen het werk wat je doet en de collega’s waarmee je dit doet is voor mij essentieel. Wij zijn een dynamische organisatie waar ik elke dag met plezier naar toe ga. Daarnaast krijg ik veel energie van alles wat wij met elkaar realiseren. Het feit dat er meerdere mensen ruim 10 jaar in dienst zijn wijst erop dat ik hierin niet de enige ben!


Hoe is het om te werken bij Adver-Online?

Bij een ambitieus, innoverend en gedreven HR-organisatie, hoort ook een passend personeelsbeleid.
Naast een mooi salaris en een pensioenregeling bieden wij: 

Tafeltennis, -voetbal & darten in de pauze

Vrijdagmiddag borrels

Gezellige team-uitjes

Niet ziek zijn wordt beloond met extra vakantiedagen


Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Over Adver-Online

Adver-Online B.V. is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met locaties in Heemstede, Utrecht en Belgiƫ. In 2002 gestart als onafhankelijk full-service HR mediabureau. Sindsdien verder uitgebreid met innovatieve en gebruiksvriendelijke software op het gebied van Recruitment, Workforce Management en HR.

Meer over Adver-Online
Contactgegevens

Herenweg 55
2105 MC Heemstede
campagne@adver-online.nl
023 - 55 30 350