Milad Suha | Customer Succes Manager

“AdverOnline biedt de mogelijkheid om aan jezelf en je toekomst te werken”

Op 1 September ben ik met mijn nieuwe uitdaging begonnen bij AdverOnline. Ik werd door Robert ontvangen op mijn eerste dag en kreeg een rondleiding door het gebouw. Ik merkte gelijk dat er een leuke, relaxte en open sfeer is bij AdverOnline.

Het ontvangst binnen mijn team was leuk en open. Ze hielden zichzelf niet in met hun grappen richting elkaar waardoor het voelde alsof ik er al jaren werkte. Mijn collega's hebben mij gelijk bij bepaalde projecten betrokken zodat ik kon ervaren en zien hoe het gaat bij AdverOnline. Dit maakte het voor mij makkelijker om de systemen sneller te leren kennen.

Vanwege Corona is het moeilijk om sociale activiteiten te organiseren. Maar AdverOnline heeft er een slimme en leuke oplossing voor bedacht. Ze hebben beneden in de break room een tennistafel, voetbaltafel en een dartbord staan! Dus meer dan genoeg keuze om tot rust te komen en te socializen met je collega's. Met mijn geweldige timing ben ik op tijd bij AdverOnline begonnen want ongeveer een maand later had AdverOnline een bedrijfsuitje, lekker een weekendje weg naar Texel. Hierdoor heb ik mijn collega's veel beter leren kennen. Ik heb een geweldige tijd gehad op Texel! Er zijn zoveel dingen dat ik kan vertellen over Texel, maar ik denk dat ik duidelijk genoeg ben met de volgende zin: "What happens in Texel stays in Texel".

Naast de gezellige collega’s en leuke werksfeer biedt AdverOnline ook de mogelijkheid om aan jezelf en je toekomst te werken met hun AdverAcademy. Met de AdverAcademy kun je trainingen volgen om jezelf te verbeten en je kennis uit te breiden. Ikzelf heb al een aantal trainingen in mijn favorieten lijst gezet om in de nabije toekomst aan te beginnen.